Zie ook

Ledengedeelte

Filmavond 12 april 2024 – Anatomy Of A Fall – Anatomie d’une chute (2023)

Samuel (Samuel Theis) wordt dood aangetroffen onder verdachte omstandigheden. Sandra (Sandra Hüller) wordt aangeklaagd. Het verhaal brengt je als publiek op de puntje van je stoel, met de vraag: was de dood van Samuel een ongeluk, zelfmoord of moord? In een rechtszaak gaat de openbaar aanklager wegens weinig direct bewijsmateriaal van alles boven tafel halen om de verdachte schrijver Sandra neer te zetten als moordenaar van haar man. Hun huwelijk wordt tot de pijnlijkste details onder de vergrootglas gelegd waarin hun elfjarige slechtziende zoon Daniel (Milo Machado-Graner) wordt meegesleept.

Een rechtbankthriller en psychologische drama van de Française Justine Triet die bekroond is met de Gouden Palm van Cannes film festival.

Praktische informatie:
Datum: 12 april 2024

Tijd: 20.00 – 22.00 uur (ontvangst vanaf 19.30 uur).
Locatie: De Fabriek, Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam

Kosten: Voor (belangstellende) leden van het PAC West zijn geen kosten verbonden aan de refereeravond, wel graag even aanmelden. Niet-leden kunnen zich aanmelden voor de filmavond door een bedrag van

€ 15,- voor 10 april 2024 over te maken op bankrekening NL73TRIO 0379433915 t.n.v. Psychoanalytische Centrum o.v.v. ‘filmavond’.

Aanmelden: per e-mail naar secr@pacwest.nl